четвъртък, 30 юни 2011 г.

Вии Цибербике вам даје тренинг, кошта више од самог система

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/30/wii-cyberbike-gives-you-a-workout-costs-more-than-the-system-it/:
Видели смо ове врсте апсурдност пре од БигБен , и ми смо без ближе заљубљивање него смо се вратили били су у 2009. Ово Бехемотх вам омогућава да добијете потпуно искуство у цибер конзоле бициклизам спорт титулу, а осећај заправо остваривању нешто у том процесу? Вероватно тржишно нуспојаве. Ажурира Цибербике Магнетни Едитион је доступан у Северној Америци овај пут, ослањајући се на - изненађење, изненађење - магнетна отпорност на понуди скупо тренинг за оне који су под 286 фунти. Овај огроман периферних је доступан за $ 199.99 (бицикл и игру комбо), који га ставља превише далеко изнад цене актуелне конзоле (150 долара) за нас да размотри дајући му снимак. Плус, већ смо посвећени бициклизма центру за наше евентуално Уии У камионет - и искрено, то је довољно да покрије наше годишње квоте тренинга.

Наставити читање Уии Цибербике вам даје тренинг, кошта више од самог система

Вии Цибербике вам даје тренинг, кошта више од самог система је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 30 Апр 2011 10:41:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Котаку | извор БигБен | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар