петък, 13 май 2011 г.

Нови иМац вас ослобађа од тираније (и практичност) сервисирања своје хард дискове

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:
иМац 2011
Издавање јабука контролишу већину аспекте своје искуство рада на рачунару је само чињеница живота за Мац вернике, али друштво може имати отишли ​​предалеко за неке са најновијим иМац освежавања . Желите ли да замените да је хард диск за веци једну или замени мртвог диска? Имате ништа друго него да иду директно на Аппле захваљујући новим власничким кабл и специјални фирмваре-а. Стандардни 4-пински САТА конектор је замењен са 7-пински конфигурације који спречава да се прикључите било какав стари хард диск, и без тог магичног фирмвер иМац неће ни да покрене. Запамтите, ово је компанија која мисли да замене батерије је најбоље препустити професионалцима , користи прилагођени БИОС-а да вас спречи да користите ОС Кс на не-Аппле хардвера, а приморан компаније да стави кочнице на ССД-надоградња за МацБоок Аир . Заиста, ми смо некако изненађени иМац вам не шок када покушате да га отворите при.

[Хвала свима који су послали ово у]

Нови иМац вас ослобађа од тираније (и практичност) сервисирања своје хард дискове првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 13. мај 2011 15:38:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацРуморс | Соурце Други свет рачунарство блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар