петък, 13 май 2011 г.

Схапеваис Застакљени Керамика направити 3Д штампани објекте можете јести офф

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:
видели смо их испљунути фенси стаклене вазе и ситне беле страндбеестс , а сада 3Д тхинги произвођачи су испумпавање цутеси со и бибер схакерс. Они Хипер-бели зечеви сјајна слици горе су неки од првих спаунс од Застакљени керамике, ново кован хране безбедни материјал доступан од Схапеваис. Глазиране керамике су испаљена у рерни или сушаре као што су традиционалне керамике и онда обложени олова не-токсичан сјај - резултат је храна-безбедно може рециклирати, а отпорна на топлоту и до 1000 степени Целзијуса. Нови материјал је сада доступан за Схапеваис дизајнера и да ће бити до 12. августа, након чега ће одлучити да ли компанија своју вредност око чувања. За сада можете да Преситити свој апетит за 3Д штампана сјајна бела јела кликом извор линк испод.

Схапеваис Застакљени Керамика направити 3Д штампани објекте можете јести офф првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 13. мај 2011 14:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Њујорк тајмс | Соурце Схапеваис | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар