петък, 13 май 2011 г.

Енгадгет Прикажи враћа петак, 27. маја - освоје карту за снимање!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/13/the-engadget-show-returns-friday-may-27th-win-a-ticket-to-th/:
После месец дана сна, Енгадгет Прикажи се вратио! Ми смо снимање у две недеље, у петак, 27. маја у 6:00 пм Уредник главни Тим Стивенс ће се придружити и специјални гости Џастин и Цхрис МцЕлрои донацију од наше сестре публикације Јоистик , који ће бити добијање нас пумпа се на Е3. Такође ћемо говорити Нет Неутралити, узимајући поглед на публику-сурф КВОП медвед, и добијање неке руке на време са инди ормана Бабицастле видео-игре. Ох, и неће бити посебан музички перформанс Нарвхалс звука , као и поклона и других изненађења! Искрено, то може бити превише забавно за једну емисију.

Прикажи Енгадгет је спонзорисано од стране Спринт и одржаће се у нашем новом, интимнију Њујорку студију, тако да ако желите да ступите у, морате да освојите карту унапред. Али не брините, ако не можете добити тамо у лице ћемо имати преузимање се убрзо након снимања.

Спринт такође нуди гарантовано карте за Енгадгет Прикажи на снимање првих 50 такмичара који су текст "Енгадгет" на 467467 или унесите Онлине! Стандардни текстуалних порука стопе примењују. Кликните за Службеном правила и видите како да унесете мрежи.

Ако живите изван Три-Стате области (НИ, Њ, ЦТ), можете да унесете онлине шансу да освоје путовање за две у Њујорк да присуствује Енгадгет Схов. Стандардни текстуалних порука стопе примењују. Кликните овде да бисте унели.

Ево све детаље ако победите карту:
  • Овај догађај је све узрасте
  • Ми ћемо отворити врата и почели седење у 5:15 по подне 27. маја, а снимање почиње у 6:00 часова. Ми ћемо бити затварања врата у 5:50 АМ.
  • Молимо Вас да легитимације са фотографијом са вама да тражи своју карту
  • Прикажи Дужина је око сат времена
Ако сте члан медија који жели да присуствује, контактирајте нас на: енгадгетсховмедиа [ат] Енгадгет [дот] цом, и ми ћемо покушати да вас угостимо. Сви остали медији не-питања се могу послати на: енгадгетсхов [ат] Енгадгет [дот] цом.

Претплатите се Прикажи:

[ иТунес ] Вести Прикажи директно у иТунес-у (м4в).
[ Зуне ] Вести Прикажи директно у Зуне Маркетплаце (м4в).
[ РСС М4В ] Додај Енгадгет Прикажи хране (м4в) на ваш РСС агрегатор и да га аутоматски испоручена.

Енгадгет Прикажи враћа петак, 27. маја - освоје карту за снимање! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 13. мај 2011 14:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар