петък, 13 май 2011 г.

Енгадгет апликација за иПхоне и иПод тоуцх ажурирани на 2.2.0, набавите га одмах!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/13/engadget-app-for-iphone-and-ipod-touch-updated-to-2-2-0-get-it/:
Хеј колега ИОС корисника, помислио бисмо да Вас обавестимо да Енгадгет апликација за иПхоне и иПод тоуцх сада је ажуриран на верзију 2,2. Шта је ново, питате? Па, на врху залиху перформанси подешавања, сада постоји згодна пејзажа режим приказа, уз знатно побољшане функције за дељење, или ако више волите штедњу Додаци за себе, онда такође ћете се допада наш нови "штеде за касније" опције за Еверноте, Инстапапер и Прочитајте касније. Идите на Апп Сторе до сада НАБ свеже ажурирање.

Ох, не брините, нисмо заборавили наше другаре на Виндовс Телефон чамац. Можемо да вас уверим да је наш Девс се напорно ради у кување се само Енгадгет апликацију за Виндовс 7 као Телефон говоримо, тако Стаи тунед за најаву ускоро.

Енгадгет апликација за иПхоне и иПод тоуцх ажурирани на 2.2.0, набавите га одмах! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 13. мај 2011 14:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар