петък, 13 май 2011 г.

У фокусу: налик на пипак, налик на пипак!

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OB5s5h1yapo/tentacular-tentacular.ars:

Као Арс тима сазива за два дана од састанка у Чикагу, ми смо достизање назад у прошлост да вам донесе неке од наших омиљених текстова из прошлих година. Овај комад је претходно водио од 1. априла.

Коме треба још једна предвидљиво Ламе лажне вести које ће улепшати њихов 1. априла? Не Цтхулху, створење исконском ноћну мору, који је одустао од стране наше канцеларије у Чикагу пре неколико недеља са предлогом да није могао да одбије.

"Лажних вести је тако 2007", рекао је његов глас како је одјекнуо око унутра мој мозак Пан. Цтхулху је Лоунгинг у резервни фотељу да нико нема, јер је имао храбрости да седне у, осветљеном цигару махао у једном Тентацле како је он говорио. "Размишљам:.. НЕШТО Ауесоме, глуми Ме Са избора и ВИШЕСТРУКА завршетака."

"Као врста интерактивног текстуална авантура сви смо прочитали како деца?" Упитао сам.

"Да, али једна за одрасле геекс који се одржава у Вегасу и КАРАКТЕРИСТИКЕ КАБИНА комади, лудило, и могућност чишћења мој Тентацле џема за целу вечност ТАКОЂЕ, ПЕВАЊЕ Давид Погуе и Сергеј. Брин. Ношење јетпацк".

"То, погрешити, звучи као да имате све ово испланирано".

Цтхулху откинута Манила фолдер негде у не-еуклидске геометрије свог манбаг и пао је на мом столу са туп ударац.

". 20.000 речи Ауесоме не морате чак ни да ми плати само желим ИЗЛОЖЕНОСТ Тако да сам може да задовољи Цхицкс ДА ли сте икада били Р'ИЛЕХ једној речи... Досадна"

Ја окренуо кроз скрипт-ни упола лоше за нешто што је написао створење који је потрошио, према свим поузданим рачуне, највећи део свог времена мртвих, али сања.

"Види, ја не могу да вам гарантујемо епски. Мислили смо о покретању Бен Лажна преглед Дуке Нукем Форевер поново ... "

"Хром." Цтхулху променио у својој фотељи, остављајући трагове муља на седишту. "Ово је боље ТАКОЂЕ, нећу ПРАЗНИК НА мозак АКО МИНА Рун уместо.."

И заиста-који би могао тврдити са том логиком?

Налик на пипак, налик на пипак!

"Шта је са Геекс и сланином?" питате се како сте само стоје испред главне изложбе сали Опулентиум Ројал, Вегасу "Најновији споменик вишак.

Направљен у облику масивне 1950 је НЛО, хотел сквотовима на парче пустиње као натприродно метала бубуљицу, своју Револвинг купола становање изненађујуће добар Стеакхоусе. Опулентиум има све дискриминаторске странца отетог пожелети, осим анални пробингс-мада сте провели пре зоре сати учења да би седница на Бакара столовима произведе сличан осећај од укупног броја прекршаја.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар