петък, 14 октомври 2011 г.

Хуауеи блокиран од првог одговарача мреже уговора, САД наводи "националне безбедности"

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/14/huawei-blocked-from-first-responder-network-contract-us-cites/:
Немогућност да се победи америчка влада сагласност није баш непознато питање за Хуауеи , који је до сада мора бити условљено да се не очекују главом од главних америчких телекомуникационих компанија. Али сада, Тхе Даили Беаст извештава да САД министарства трговине је направио веома јасно да кинеска компанија неће имати улогу у изградњи нове државе посвећен првом одговарача бежичне мреже. Портпарол је није стидљив око разлога, или, објашњавајући да Хуауеи "неће бити учествује у изградњи интероперабилне бежичних Америке хитне мрежа за први реагују због америчке владе националне безбедности." А шта је са онима националне безбедности? Па, Хуауеи председник Рен Зхенгфеи бивши улогу Народне ослободилачке војске технолог може имати неке везе са њим, с обзиром да не би било неразумно да се сумња да је он још увек има неке прилично блиске везе са кинеским званичницима владе . Нисмо чули провирити из ФБИ у вези са Хуауеи је позив за амерички званичници да истражи предузеће раније ове године, али је сигурно претпоставити да истрага или није ишла добро, или што је вероватније да се није десило на све. Замислимо да цео корпоративни шпијунаже дебакл вероватно није помогло компанији, било.

Хуауеи блокиран од првог одговарача мреже уговора, САД наводи "националне безбедности" првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 14 Окт 2011 11:42:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ФиерцеБроадбандВирелесс | извор Тхе Даили Беаст | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар