петък, 14 октомври 2011 г.

Маиде Контрола иПад апликација вам омогућава да градимо и приказ 3Д модела голим, знојава руке (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/14/maide-control-ipad-app-lets-you-build-and-view-3d-models-with-yo/:
У потрази за хандс-он 3Д контролер који неће захтевати било пет прстију периферија ? Погледајте Маиде Контрола - нова апликација која омогућава корисницима да манипулишу 3Д ЦАД подаци из удобности својих иПад дисплеја. Доступно за $ 4.99 на иТунес, ова апликација ће бежично синхронизовати иПад са било којим компатибилним 3Д програма, чиме се омогућава моделари на калуп и пратите њихове дизајне користећи низ мултитоуцх гестове. Такође можете да користите за контролу Маиде да прикаже модела на веће екране (рецимо, у компанији презентације), или за повезивање више иПад на исти донесе, у случају да радите на више заједнички пројекат. За сада, апликација подржава само само Гоогле СкетцхУп и Рхино на Виндовс, али компанија планира да укључи другим 3Д апликацијама и Мац подршку у блиској будућности. Виггле прошлости паузе да бисте видели пар демо видео, или притисните горе на линк испод извор за преузимање апликација директно са иТунес.

Наставити читање Маиде контролу иПад апликација вам омогућава да градимо и приказ 3Д модела голим, знојава руке (видео запис)

Маиде Контрола иПад апликација вам омогућава да градимо и приказ 3Д модела голим, знојава руке (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 14 Окт 2011 08:36:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Маиде , иТунес | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар