петък, 14 октомври 2011 г.

Мицрософт финализује куповину Скипе-а, Тони Бејтс дели своје мисли (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/10/14/microsoft-finalizes-acquisition-of-skype-tony-bates-shares-his/:
Па, то је коначно догодило - Мицрософт стицање Скипе је управо завршен, нешто више од пет месеци након што је први пут објављена. Под 8,5 милијарди долара договора, извршни директор Скипе-а Тони Бејтс ће бити именован за председника новог Скипе дивизије Мицрософт, и мораће да се директно пријаве Стив Балмер. У пост на Мицрософт Оффициал данас блог, Бејтс је изгледало изненађује одушевљени набавке, описујући га као брак два "ремети, иновативна, софтвер оријентисаним предузећима." Екец је мање специфичан о улози његове компаније ће играти у новој архитектури Редмонду, али уверени да ће Скипе буде на челу будуће комуникације иницијативе. "Мицрософт је посвећен свеприсутност Скипе искуство - комуникација преко сваки уређај и свака платформа ће остати примарни фокус", Бејтс написао. "А ми смо само загребали површину". Шеф прошлости паузе за пуну односе са јавношћу Мицрософт, као и видео адресу од Бејтс.

Наставити читање Мицрософт финализује куповину Скипе-а, Тони Бејтс дели своје мисли (видео запис)

Мицрософт финализује куповину Скипе-а, Тони Бејтс дели своје мисли (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 14 Окт 2011 02:34:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Мицрософт Оффициал блог | Емаил тхис | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар