вторник, 29 март 2011 г.

Гемалто довођење НФВ исплате телефоне било које обавештајне са МастерЦард ПаиПасс СИМ картице

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Гемалто довођење НФВ исплате телефоне било које обавештајне са МастерЦард ПаиПасс СИМ картице
Ми видимо НФЦ чипова приказују и голицање изнутрица више и више мобилних уређаја, али овим темпом ће то бити година пре него што видимо неки прави продор на тржиште. Гемалто могу имати само скок-започео тај процес са новим НФЦ-у СИМ картица дизајн који је оверен од стране МастерЦард ПаиПасс . То је слично компаније Цукерберг на СИМ пројекту чули смо прошлог месеца, али овај пут то бежично је плаћа за пиће, а не бежично говорим својим пријатељима колико сте управо имали за пиће. То значи да у близини поља бежични плаћања могу бити изведени пред скоро сваки ГСМ телефона на планети, такође омогућавајући безбедно на апарату трансакције, као што је додавање више минута да припејд телефона. Ово се каже да је почетак "масовне комерцијалне избаце", дајући нам разлога за наду да ускоро заборављајући наше новчанике код куће ће бити функција, а не баг.

Наставити читање Гемалто довођење НФВ исплате телефоне било које обавештајне са МастерЦард ПаиПасс СИМ картице

Гемалто довођење НФВ исплате телефоне било које обавештајне са МастерЦард ПаиПасс СИМ картице првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 15:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гемалто | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар