вторник, 29 март 2011 г.

Пол Баран, рано Интернет инжењер и архитекта, пролази у 84

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/paul-baran-early-internet-engineer-and-architect-passes-away-a/:
Већина од вас не могу да верујем, али на интернету као што знамо то није стварно постоји само 20 година. Пол Баран, инжењер АРПАНЕТ (рани покушај умрежених информација аутострада) је преминуо данас у узрасту од 84. Као отац пакета-пребацивање - основа свих онлајн размене информација - у почетку није био ругали од стране великих играча као што су комуникације компаније АТ & Т, који су мислили тек је сувише напредна који ће бити реализован на време. Међутим, након УС Департмент оф Дефенсе видели потребу за ефикасну велике информативне мреже након Другог светског рата, АРПАНЕТ је на крају - и успешно - подигнута на основу ових пакета пребацивање концепте и на крају еволуирао у форму Тренутни интервеб као што смо знају то.

[Слика: Цомпутер Хистори Мусеум ]

Пол Баран, рано Интернет инжењер и архитекта, пролази са 84 првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 19:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Иахоо Вести | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар