вторник, 29 март 2011 г.

Самсунг Ксоом званично слетање у Великој Британији идуће недеље, још увек треба да финализира цене и СКУ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/motorola-xoom-officially-landing-in-uk-next-week-still-has-to-f/:
Колико год да волимо наш румормонгеринг, добар чврсти потврду никада не иде странпутицом око тих делова, а ми смо управо чули директно из мото да је Ксоом ће таблета се доласку у Великој Британији идуће недеље. Када тачно, не знамо, али главни продавницама електронике ће све играти свој део - Диконс (и њене подружнице Цуррис и ПЦ), плус Царпхоне Варехоусе су посебно име. Што се тиче цене, видели смо прилично јаке индиције да ће бити £ 500 за ВиФи верзију и само £ 600 за 3Г опремљена један, иако нема непосредне потврде о којој (или ако оба) ће доћи следећи недеље. У сваком случају, важна ствар је да ће први светски саће таблета бити у продаји у неком облику чим наредне фискалне године британски стартује.

Самсунг Ксоом званично слетање у Великој Британији идуће недеље, још увек треба да финализира цене и СКУ првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 12:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар