вторник, 29 март 2011 г.

Сони Ерицссон ће вас откључате боотлоадер о новим Кспериа Андроид телефони - под условима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/29/sony-ericsson-will-let-you-unlock-bootloader-on-new-xperia-andro/:
Док је једна група од Андроид телефон одлука је њихање према доле своје закључавање хардвер , Сони Ерицссон је одлучно креће у другом правцу. Сведо-јапански конзорцијум је недавно најавила да ће обезбедити сигуран и легалан начин за андроид хакери желе да стекну потпуну контролу боотлоадер на неке његове предстојеће 2011 Кспериа линији телефона. Сва четири модела су покривени, Кспериа Пусти , нео , ПРО , и лук , али морате да проверите да ли купити телефон који није са закључаном СИМ картицом за превозника и онда постоје територијалне разматрања треба узети у обзир. Гаранција и даље може да буде поништено од стране зезаш са вашег софтвер Кспериа (опет, зависи од индивидуалних телефонима и тржишта) и СЕ упозорава озбиљно потенцијала за "физичке повреде или материјалне штете" Ако Фреак своје андроид на прегревање или још горе. Дакле, наставите са опрезом, али знам да је Сони Ерицссон је на вашој страни *.

* У складу са роковима и условима, трошкови поправке могу настати, андроид надоградње је обећано, али никад загарантована.

Сони Ерицссон ће вас откључате боотлоадер о новим Кспериа Андроид телефони - под условима првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 29 Апр 2011 04:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Сони Ерицссон Девелопер Блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар