вторник, 29 март 2011 г.

Тесла је Роадстерс покривају 10М миља, Америчка Киропрактика члановима Удружења смех маниацалли

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/tesla-roadsters-cover-10m-miles-american-chiropractic-associati/:
Тесла је Роадстерс покривају 10 милиона миља, Америчка Киропрактика члановима Удружења смех маниациалли
Ако сте пратили развој Тесле у првом производњи аутомобила, Роадстер , вероватно већ знате да она може да уради и до 240исх миља на пуњење - или страшно много више у савршено идеалним условима. Кумулативно, иако, могу да иду много, много даље. Тесла је продато око 1.500 од ствари, јер су се упознали у 2008, а компанија је у могућности да пратите колико далеко свака је покривала. Заједно да је прва серија аутомобила је управо покрива своје 10 милионитог Миле, што је вероватно довољно да се довезе до Плутоном, или на неке друге произвољне подвиг који се обично добија пласирали када су постигнути ови врста прекретница. Довољно је рећи да је дуг пут. Тесла је рекао око 500.000 литара бензина су биле сачуване у односу на оно што би била спаљена у конвенционалним супер, али с обзиром переца попут црте потребне за успон у и ван тих ствари смо оставили питате колико леђа су многе сломљена у процесу .

Наставити читање Тесле Роадстерс покривају 10М миља, Америчка Киропрактика члановима Удружења смех маниацалли

Тесла је Роадстерс покривају 10М миља, Америчка Киропрактика чланова Удружења смех маниацалли првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 18:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар