вторник, 29 март 2011 г.

Нетфликс Канада најављује нова управљање протоком подешавања за капом кориснике

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/netflix-canada-announces-new-bandwidth-management-settings-for-c/:
Други мало вести за канадске Нетфликерс за мање од 24 сата се бави другим притиском проблем за службу у Великој Бела Север: пропусни опсег капе. Док оне постоје у САД, Канаде многи добављачи Интернет услуга су поставили максимално дозвољених количина података на много нижим нивоима и могу смањити ако се додатно недавном ЦРТЦ одлуку о коришћењу на бази обрачуна стоји . Као одговор на то, почев од данас Нетфлик.ца рачуне имају нове управљање Видео квалитет поставку која корисницима омогућава да изаберете добар / бољи / најбољи битрате као и подразумеване вредности за своје видео токове. Према ЦПО Нил Хунта блогу, раније гледао 30 сати Нетфликс би обично троше до 30ГБ података, а сада може бити као ниска као 9ГБ под "Добро" поставку. Наравно, падају битрејт значи смањење у складу са квалитетом слике, упркос обећањима да ће "искуство и даље бити велика." Чак и са ХД и 5,1 звук на располагању, ПК вероватно није ваш највиши приоритет ако сте се окренули стримовање, али остаје да се види да ли клијенти пронађу компромис одговара, и да ли слична опција долази у САД суочава са корисницима на сличан начин ограничене везе .

[Хвала свима који су послали ово у]

Нетфликс Канада најављује нова управљање протоком подешавања за кориснике капом првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 23:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нетфликс блог | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар