вторник, 29 март 2011 г.

Нема иПхоне-5 на ВВДЦ ове године? Тако то изгледа одавде

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/28/no-iphone-5-at-wwdc-this-year-thats-how-it-looks-from-here/:
До сада сте видели најаву за ВВДЦ 2011 (долазе 6. јуна), али оно што можда нисте још чули је да је ово један ће бити мало другачије од неких Дев против из протеклих година. Наиме, за разлику од догађаја у 2008 до 2010, нећете видети најаву нови иПхоне (или иПад ... или било шта друго у вези хардвера). Ми слушамо исту врсту причама из извора који чврсто писаца као што су Џим Далирмпле од петље и све Ствар Д "Џона Пацзковски су извештавање данас - да је ово ВВДЦ ће се све о будућности ИОС и ОС Кс .

Наравно, ако то посуђа се, све очи ће бити на јесен догађаја компаније, која изгледа као све вероватније место за лансирање нови телефон - посебно имајући у виду чињеницу да иПод је место у постави Аппле је постао смањена захваљујући успех свог мобилног уређаја. Време такође поставља се лепо јабука за оштар сезону куповине одмора телефона. Што се тиче иПад, смеле Јабука 'Џона Грубор спекулисали да би могли да видимо неки нови модел у'с Фалл догађај ове године, и док то чини мало вероватно да нам је дао недавно лансирање иПад 2 , нова таблета би савршен пратилац за тај нови телефон. Шта септембра одржава се чисте спекулације сада, али за сада, изгледа да треба само да се удобно са својим иПхоне-4.

Нема иПхоне-5 на ВВДЦ ове године? Тако то изгледа одавде првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Апр 2011 16:11:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар