сряда, 15 юни 2011 г.

Цомцаст да покаже нови водич Ксфинити са краватом на Фацебоок-инс четвртак (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/14/comcast-to-show-off-new-xfinity-guide-with-facebook-tie-ins-thur/:

Захваљујући једном од наших читалаца добијање раних инсталацију, ми смо већ укопане дубоко у Цомцаст следеће генерације Ксфинити ТВ-ДВР, али је у четвртак Брајан Робертс ће то покаже у потпуности (заједно са "новим брзине широкопојасног") на 2011 НЦТА кабл Прикажи. Према саопштењу нови водич који спаја садржај са Интернет ТВ емисије ће обухватати прилагођавање и дељење везани за Фејсбук заједно са хардвером подигао темпо са Интел процесор. Детаљ чекамо да чујемо је када ће бити надоградња јадни кутије тренутно доступан на нашем врату шуме, али до тада ћемо имати још једну Типстер да се захвалим на истичући кеш демо Снимци на порталу за почетни тестери у Грузији . 17-минута компилацију видео снимака Крсти је уграђен изнад, само покушајте да не балавити над тешко ХД форматиран корисничког интерфејса.

[Хвала, Ципхерстреам]

Наставити читање Цомцаст да покаже нове Ксфинити корисника са краватом на Фацебоок-инс четвртак (видео)

Цомцаст да покаже нови водич Ксфинити са краватом на Фацебоок-ин-ова у четвртак (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 14 Апр 2011 17:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Цомцаст Спектар веб порталу | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар