сряда, 15 юни 2011 г.

Конзола вс ПЦ-редукс: како Мобиле Гаминг ће преобликовати индустрија (опет)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/15/console-vs-pc-redux-how-mobile-gaming-will-reshape-the-industr/:
Конзола вс ПЦ-редукс: како Мобиле Гаминг ће преобликовати индустрија (опет)
Они растућу претњу, ове једноставне игрице са својим једноставним дизајном, једноставне контроле и једноставне графике. Они не нуде пуно, Премиум искуство које прави играчи желе. Они нису хардцоре довољно. Они нису довољно озбиљне. Они су једноставно превише ... необавезно.

У 90-тим су сви приговори се користи да опише јачању конзолу претња. Тада, млађи ме је протраћио своју оскудну прихода на локалном Баббаге или електронике бутик, продавница пуна ПЦ игара у картонским кутијама - конзола наслова лиге испадају неке мало полице. Не би требало дуго за оне конзоле да се над тим продавницама и, успут, целе индустрије. Између 1998 и 2006 само конзолу софтвера продаје више него удвостручио, са 2,5 милијарди долара на $ 6,7 милијарди, док је продаја ПЦ игра је пала са $ 1,8 милијарди на $ 970 милиона. Чак и ФПН, некада ексклузивни домен рачунара, сада је конзола предузећа, са Цалл оф Дути: Блацк Опс стиже 4,9 милиона продају на Ксбок 360 и ПС3. ПЦ верзија, у међувремену, продато мање од 400.000 примерака (НПД их сврстава у, са продајом од Нинтендо ДС и Вии верзије).

Кога је брига за древне историје? Ако сте играч треба, јер је то опет дешава. Овај пут, међутим, својим играчима конзоле лобирања истом Ламентатионс на Љут Птица играча, речи са Пријатељи зависника, а све лукавих Воће нињас. Као смартпхоне и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с добили више моћан машина посвећена играње изгледа све више и више необично. Тамо где се некада софтвер подржан хардвер у једну велику, срећну породицу, све постаје прилично ... неповезане. За играч попут мене, то је мало забрињавајући. Ако се апликација не играње конзоле за шта су ови урадили конзоле на ПЦ сцену пре десет година, много крупне дивљачи студија ће бити у невољи, и много играча ће бити чезне за Ол добри 'дана.

Наставити читање конзоле вс ПЦ-редукс: како Мобиле Гаминг ће преобликовати индустрија (опет)

Конзола вс ПЦ-редукс: како Мобиле Гаминг ће преобликовати индустрији (поново) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 12:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар