сряда, 15 юни 2011 г.

ДатаБот миша и ХДД концепте дају тежину фајлова, подстиче података чистке (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/15/databot-mouse-and-hdd-concepts-give-weight-to-files-encourage-d/:
Мишеви су рачунарске ослонац, јер веома близу свитање рачунара, али не много понуда у погледу информација о екрану података сте у интеракцији са. Шта ако су садржану физичке повратне информације да Савет Можете да искључите ствари као што су величина датотеке коју креће? Две немачке студенти су одговорили на то питање ће вероватно пре него што је чак имао прилику да питам. Резултат је додуше кул концепт који успорава свитак миша, дајући датотекама осећај тежине у зависности од величине њиховог садржаја. "Дисање" опција вам такође може траг на колико дата датотека је користи. Такође ваља поменути је њихов ДатаБот Харддриве концепт, који се шири и уговоре на основу количине простора који се користи горе. Видео веирдли реалистичне периферије после паузе.

Наставити читање ДатаБот миша и ХДД концепте дају тежину фајлова, подстиче података чистке (видео)

ДатаБот миша и ХДД концепте дају тежину фајлова, подстиче података чистке (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 16:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Римски Грасси | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар