сряда, 15 юни 2011 г.

Схазам додаје ЛирицПлаи, омогућава вам да делује као да сте знали да су речи песме све време

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/15/shazam-adds-lyricplay-lets-you-act-like-you-knew-the-words-to-t/:
Запамтите песма која је играла на траци синоћ да сте управо морао да зна име? Ви избацио иПхоне и Фиред Уп Схазам да ознаку која лизалицу, а сада да ли ми је у своју колекцију, тако да можете доживети да заувек магичну први пут то чули. Али шта год се десило непосредно задовољство? А од када је могуће да уживају песму без мумлајући кроз Лирицс Јутрос је надоградите на популарне музике означавање апликација има леђа - Премиум верзије службе додао ЛирицПлаи функцију која синхронизује на песму коју слушате, приказујући своју Лирицс како се игра. Карактеристика је тренутно доступна на $ 6 Схазам и Енцоре (Схазам) Црвена апликације за иПхоне и иПод тоуцх. Он ради са 25.000, плус песмама и расте, и спреман је да постане Бане бармени "широм света средином наредне седмице.

Наставити читање Схазам додаје ЛирицПлаи, омогућава вам да делује као да сте знали да су речи песме све време

Схазам додаје ЛирицПлаи, омогућава вам да делује као да сте знали да су речи песме сви заједно првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 09:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар