понеделник, 30 май 2011 г.

Цупп ПункТхис руке на (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/cupp-punkthis-hands-on-video/:
Није први пут да смо покренули у Цупп рачунарство с јединствену способност да споји к86 и АРМ платформе у једном уређају - бар у облику прототипа - а непосредно пре почетка Цомпутек 2011 овде у Тајпеју смо добили шансу да искусе најновије итерације компаније зове ПункТхис. Производ је намењен да замени 2,5-инчни рачунара САТА хард диск са одбора садржи комплетан АРМ -базиран систем заједно са мини-ПЦИе утичница - други у стању да смештајном физички мањи САТА ССД за руковање недостаје складишта за 86 домаћина. ПункТхис је изграђен око Текас Инструментс-ДМ3730 АРМ процесор са 512 МБ РАМ меморије и садржи Ви-Фи радио, као и конектори и каблови за повезивање са постојећом одбора видео, аудио и УСБ објеката на матичном рачунару (без лемљења потребно).

Нетбоок смо да се игра са је покренут андроид 2,3 ( __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ ), али је недостајао Ви-Фи подршку. То је савршено водио поред оперативног система Виндовс 7 који је поуеред би постојеће Атом процесор. Прелазак ОС-ца је удаљена само пречице, а трајање батерије је наводно удвостручен када главни к86 процесор је затворити и једина ћерка одбор је оперативно. ПункТхис такође обезбеђује два слота за мицроСД картице - једна за систем за складиштење користи АРМ-базиран оперативни систем (андроид у овом случају), други за масовно складиштење видљив оба окружења (заједничком простору). Цене је требало да остане испод $ 200 и доступност се очекује у 8 недеља. То је прилично Хардцоре, али са именом попут ПункТхис бисте очекивати ништа мање? Празник очи на нашој галерији и завиримо после паузе за наше руке-на видео уз обавезно НР.

Наставити читање Цупп ПункТхис рукама-о (видео)

Цупп ПункТхис руке на (видео) првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 00:00:00 ЕСТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар