понеделник, 30 май 2011 г.

Водом хлађен, луггабле пс3 нуди полу-погодан за играње он-тхе-Го Лифестиле

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/water-cooled-luggable-ps3-offers-semi-convenient-gaming-for-you/:
Видели смо доста смо од ручних конзола Модови , али само неколико лаптоп - већина импресивно, Бен Хецк је гладак ПлаиСтатион 3 - и ПСХак члан пирата недавно је завршио са воденим хлађењем преузму лаптоп пс3. Расхладни систем замењује акција хладњака, омогућавајући тањи дизајн, и један много више него прошле полираног водом хлађени верзији смо видели. Тежак 15 килограма, такође има уграђен у тастатуру и звучнике, 500ГБ хард диск, као и 720п / 1080и екрану. Ако ово звучи као ваш тип машине, Пирате'с стави на еБаи-у, где је тренутно у Северној наслов $ 1.500. Он не гледа да направи профит, обећавајући да након трошкови део продајне цене ће ићи на серверу трошкови на ПСХак, а други део посвећен помоћ напоре торнада у Џоплин, Мисури. Погледајте видео након паузе да бисте видели ову звер у акцији.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање водом хлађен, луггабле пс3 нуди полу-погодан за играње он-тхе-Го Лифестиле

Подастрт испод:

Водом хлађен, луггабле пс3 нуди полу-погодан за играње он-тхе-Го Лифестиле првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 18:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПС3Хак , еБаи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар