понеделник, 30 май 2011 г.

Нвидиа 3Д Висион Виред нове наочаре одрекне неких слобода за ниже цене

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-new-wired-3d-vision-glasses-give-up-some-freedom-for-a-lo/:
НВИДИА је гурају своје 3Д Висион платформу за пар година и на овогодишњем Цомпутеку се тражи да се повуку у више корисника рачунара са новим ЛЦД-жичану активни наочарима. Оригиналне спецификације бежичне ослањају на истом ИЦ Синц технологије и батерије се види у многим наочаре за ХДТВ, али ови добијају снагу и податке преко 10-нога УСБ кабл. Иако то можда неће радити за дневну собу Преглед, за једног корисника апликације као што су ПЦ игрице или гледате Блу-раи 3Д лаптоп не пати за кабловску ограничења. Поред наведених понекад избирљив ИЦ Синц су такође јефтинији, са 99 долара цени када су у продаји у "крајем јуна" у односу на $ 149 за бежичну верзију. Компанија се нада да ће комбинација ниже цене уласка и способност да се обезбеди да би се рачунар одржив опцију за играче који су можда већ компатибилне ЛЦД и ГПУ-а, или играње кафића које желе да покрену неколико Старцрафт ИИ турнира у 3Д - - проверите остатак детаља у саопштењу после паузе.

Наставити читање НВИДИА нови Виред 3Д Висион наочаре одрекне неких слобода за ниже цене

Нвидиа 3Д Висион Виред нове наочаре одрекне неких слобода за нижу цену првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 20:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НВидиа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар