понеделник, 30 май 2011 г.

Мистерија ХТЦ Виндовс Пхоне Спорт 12 мегапиксела доброте, подршка за РАВ

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Телефон камере и даље имају начина да оде да ухвати до страшан могућности свог стандардних ДСЛР, али телефон заробљени у слици изнад сигурно би их на челу у правом смеру. Међународни телефонски преглед Суперстар , Елдар Муртазин одбруси неколико снимака на као-у-још неименоване ХТЦ уређај са оперативним системом Виндовс телефон. То је спортски изглед веома сличан ХТЦ Трофеј , иако је овај драгуљ може да снима слике у резолуцији од 12 мегапиксела - поредити са Нокиа Н8 . Можемо рећи из Елдар је туеетс и слике, међутим, да је отишла и корак даље тако што ћете додати подршку за слике у РАВ формату. Још увек чекамо да бисте добили више информација о овом уређају, али за сада вас позивамо да уживате изнад и испод слике.

Наставити читање Мистерија ХТЦ Виндовс Пхоне Спорт 12 мегапиксела доброте, подршка за РАВ

Мистерија ХТЦ Виндовс Пхоне Спорт 12 мегапиксела доброте, подршка за РАВ првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 07:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Туиттер (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар