понеделник, 30 май 2011 г.

Антарес АТГ-6 доноси аутоматско подешавање за гитару, не може ретроактивно сачувати Лил Ваине'с СНЛ соло

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Антарес није прва компанија која обезбеђује појединачну контролу за сваку жицу на гитари (Хелло, Ролан!), али је ново одело АТГ-6 технологија се ствари један корак ближе да буду прихватљиве од стране мејнстрим. Уместо да присиљава корисника да обрадимо раздвојена сигнала ниске преко спољни уређај, ово овде Рендитион има за циљ да Туцк све у телу. У демо само прошлост паузе, Сеимоур Дунцан ХЕКС камионет се користи, и док је повезан преко МИДИ кабла, то свакако не МИДИ гитара - то је строго се користи за контролу. Такође је вредно истичући кључне цитат из Антарес продукт менаџер Макс Моблеи - Он користи $ 99 гитара ", са око 40.000 долара вредан технологије унутар ње", дајући нам утисак да је ово ни близу масовне комерцијализације.

Уместо да користи аутоматско подешавање да потпуно уништи тачност музике (и производњу једног од највише смешан Буд Лигхт реклама до сада), ове линије се надају да пружи легитиман гитариста са додатном функционалношћу, ствари као што су беспрекорне интонације и учврстиле тонски флексибилност. Систем је наводно у стању да константно праћење терена сваког појединца ниске како би се осигурало да сваки акорд и лижу је у складу, али је довољно паметан да се повуку када желите да ручно манипулише ствари. Рекли су нам да виси тесно за више детаља, али за сада, ми бисмо позивамо вас да имате поглед на тренутни напредак компаније (и брутални Фласхбацк из 2008) испод.

Наставити читање Антарес АТГ-6 доноси аутоматско подешавање за гитару, не може ретроактивно сачувати Лил Ваине'с СНЛ соло

Антарес АТГ-6 доноси аутоматско подешавање за гитару, не може ретроактивно сачувати Лил Ваине'с СНЛ соло првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 30. мај 2011 11:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Креирај Дигитал Мусиц | Соурце Централна Хармонија (ИоуТубе) , Антарес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар