понеделник, 30 май 2011 г.

Мартин Јетпацк Хитс 5.000 м прекретницу, могли да дођу на тржиште у року од 18 месеци (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/29/martin-jetpack-hits-the-5-000-feet-milestone-could-come-to-mark/:
У реду, тако да Мартин Јетпацк можда су отишле у комерцијалну производњу сасвим чим бисмо очекиване , али и даље постоје наде на хоризонту. Током викенда, Глен Мартин летеће машине успешно попео око 5.000 метара изнад нивоа мора, што је означило нову прекретницу у 30-години, 12 милиона долара пројекат. Даљински контролише јаловишта хеликоптера, 250-килограма занатске користи своје две "суперфанс" на власт се небу око 800 метара у секунди, пре него што безбедно падобраном на Земљу са висине од око 3.000 метара. Као и са његовог последњег пробу , међутим, Мартин Јетпацк није био опремљен људско биће, али са несрећи лутка. Можда је за најбоље, мада, с обзиром да је претрпео неку штету машина по закључивању десет минута лета. Ипак, Мартина изгледа уверен да је јучерашњи тест "доноси будућност још један корак ближе", а нада се да достави своју замисао клијентима у наредних 18 месеци - довољно времена за нас да се Хавк довољно породице Хеирлоомс да приушти да је $ 86.000 цену. Винути прошлости пауза за видео великих лансирања Јетпацк, или проверите везу извор за опширнији интервју са Мартином и неке снимке позадини његовог изума.

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Мартин Јетпацк хитова 5.000 м прекретницу, могли да дођу на тржиште у року од 18 месеци (видео)

Мартин Јетпацк хитови 5000 м прекретницу, могли да дођу на тржиште у року од 18 месеци (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 29. мај 2011 17:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Стуфф.цо.нз | Соурце ТВНЗ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар