вторник, 1 март 2011 г.

ПАНАСОНИЦ убија Џунгла портабл играчки пројекат, вероватно уплашени искључити НГП

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/panasonic-kills-off-jungle-portable-gaming-project-probably-sca/:
Панасониц је одлучио да прекине развој свог смели џунгле портабл конзолу , наводећи као разлог "промене на тржишту и у нашем стратешком правцу" као разлога. Ако смо морали да погодите, ми кажемо те промене на тржишту се углавном односе на Сони најавио потпуно спектакуларно НГП , чије ослобађање вероватно поклопио превише блиско са оним што је Панасониц на Џунгла мапу пута, и тако други компанија одлучила да смањи своје губитке и покретање кући. Панасониц је такође ангажован у неким раним тестирања са америчким потрошачима крајем прошле године, који сада изгледа вероватно да су рођени незадовољавајуће резултате. То је срамота, ми смо били искрено радујемо још конкурента у портабл Гаминг Арена, али претпостављамо да је боље за лош производ никада не виде светлост дана него да депримира све нас са својим воефулнесс.

ПАНАСОНИЦ убија Џунгла портабл играчки пројекат, вероватно уплашени искључити НГП првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Реутерс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар