вторник, 1 март 2011 г.

Сони наглашава велике брзине 17,7 мегапиксела ЦМОС сензор за мобилне телефоне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/sony-touts-high-speed-17-7-megapixel-cmos-sensor-for-cellphones/:
Прошло је готово годину дана од Сони је представио први светски 16,41 мегапиксела ЦМОС сензор за мобилне телефоне (на слици са десне стране), али компаније сада коначно поново са другим учесник у трци мегапкиел : 17,7 мегапиксела сензор. Ово пружа више од само већу резолуцију, мада, као што такође Сонијев први сензор са пропусним опсегом од 34.8Гбпс (или око пет пута брже него претходни ЦМОС сензора), који обећава да би за 120 секунди видео пуној резолуцији - под претпоставком да телефона процесора и складиштење су у стању да одржи корак, наравно. Шта више, нови сензор је такође рекао да се похвали неким побољшани потрошње и, према Никкеи, чини се да Сони планира да га користе у дигиталним камерама, поред мобилних телефона, мада нема речи о томе када било који од тих ће бити на располагању .

Сони наглашава велике брзине 17,7 мегапиксела ЦМОС сензор за мобилне телефоне првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 16:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Елецтрониста | Соурце Никкеи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар