вторник, 1 март 2011 г.

ЛГ Оптимус 2Кс долази у Европу у марту, мало касније него што је планирано

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/lg-optimus-2x-coming-to-europe-in-march-a-little-later-than-pla/:
Европска дуал цоре љубитеље били обећали поправити давне јануару из ЛГ, међутим, компаније динамика испоруке Корејски очигледно оклизнуо малкице, као да смо данас понуду Адиеу за месец фебруар. Добра вест је да ЛГ ће дефинитивно, потпуно, искрено се ослобађа своје Оптимуса 2Кс у "кључним европским тржиштима", у марту. То ће брод са Фроио на броду, међутим, Медењак исправка је изричито обећао, који би требало да ублажи страховања да буде остао веома моћан, али застарели комад хардвера. Последњи пут када смо гледали, Амазон Немачки огранак је цена овог телефона, да буде познат као Оптимус ветра ин Деутсцхланд, на нешто мање од € 500, што звучи о праву за свој евентуални откључана цену.

Наставити читање ЛГ Оптимуса 2Кс долази у Европу у марту, мало касније него што је планирано

ЛГ Оптимус 2Кс долази у Европу у марту, нешто касније него што је планирано првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 21:26:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар