вторник, 1 март 2011 г.

Таблет шокира! МСИ ВиндПад 100А пакете 2 и Тегра ће се испоручивати са саће

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/02/28/tablet-shocker-msi-windpad-100a-packs-tegra-2-and-will-ship-wit/:
У овом тренутку, МСИ је био показивање његове 10-инчни Андроид таблета за добре пола године, али бар овај пут долази чист са неким спецификацијама, а они заправо ни упола лоше. Да, предузеће довео своју ВиндПад 100А на ЦеБИТ- а је најавила да је, као и већина других , покреће дуал цоре процесора Тегра 2 и да ће добити неки слатки саће када погоди тржишту крајем маја или почетком јуна. Овај модел при руци на ЦеБИТ-у је покренут неки 2.Кс верзија Андроид, а хардвер је идентичан оном смо видели врати на ЦЕС-у . МСИ нам је рекао да цена још није скуп, али надам се, као мото је Сања Јха управо проглашена, ова таблета цене ће бити пада доћи у другој половини године. Хит слике доле за неке ближе руку на фотографијама.

Таблет шокира! МСИ ВиндПад 100А пакете 2 и Тегра ће се испоручивати са саће првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 28 Мар 2011 16:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар