вторник, 1 март 2011 г.

РИП Опасност, 2002 - 2011 Мицрософт акинг сервис 31. маја, Т-Мобиле корисницима обећава "Еаси транзицији '

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/01/rip-danger-2002-2011-microsoft-axing-service-on-may-31st-t/:
Ма дај, ти си видео ово долази: Кин представља оно што је требало да буде Опасност је препород под кишобраном долара Мицрософт пола милијарди - и када то није успело, није био заиста постоји будућност за ове момке у картама. Примили смо саопштење данас из Т-Мобиле разбијање вест да ће Опасност је облак услуге бити затворен после 31. маја, а проблем са Сидекицкс је да су они мање или више папервеигхтс без везе опасности серверима ... па ако још увек користите један, ви сте дефинитивно ће морати нови телефон. За део Т-Мобиле је, они кажу да ће они "пружају нуди ... да помогне да лак прелаз" из старог телефона на нови, и они ће делити оне нуди у наредних неколико недеља. Ако ништа друго, ми не би био изненађен ако превозник је једноставно чека своје потпуно нове, Самсунг је, андроид-поуеред Сидекицк да буду спремни, у нади да ће они бити у стању да задржи људи у Сидекицк прелома, иако Опасност је отишао. Они су исто тако пружа веб-базираних алата и Сидекицк апликације да бисте добили податке са уређаја, тако да не могу да кажем да не радите све праве ствари у светлу ситуације. Паметне компаније Мицрософт да бисте се уверили изјава долази из Т-Мобиле, такође, јер то значи да превозник може да изађе испред панике пре него што почне. Погледајте пуну изјаву после паузе.

Наставити читање РИП Опасност, 2002 - 2011 Мицрософт акинг сервис 31. маја, Т-Мобиле корисницима обећава "Еаси транзицији '

РИП Опасност, 2002 - 2011 Мицрософт акинг сервис 31. маја, Т-Мобиле корисницима обећава "Еаси транзиције" првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 00:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар