сряда, 20 юли 2011 г.

Гоогле + Сада Врх Бесплатни Апп У Аппле Апп Сторе

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/H0IQoUGOaWw/:

Након мање од 24 сата од тренутка живе, Гоогле + иПхоне апп је погодила број један слободно место у Аппле-Апп Сторе, победивши напоље "Иди Нацртајте 'н': Авесоменесс!" за врхунски слота.

Ово је заиста импресивно с обзиром да апликацију, која почео луд и наставио да буде луд, након "најбржи упдате иПхоне апп" Ерик икада видела, тренутно је само од значаја за највише око 18 милиона људи у области тестирања И да Гоогле има сопствени мобилни оперативни систем да се фокусира на, Андроид.

Оно што чини ову прекретницу важна је чињеница да Гоогле + конкурент Фацебоок-тренутно има врх преузети бесплатно иОС око свих времена - тако да Гоогле + је у добром друштву. Наравно, Гоогле има доста маркетинга полуга за све што је потребно да помере, односно високо трговине почетну страницу.

Можете да ставите било шта на ту ( Павла Кара књига на пример) и то би добро. Али, у просеку три звездице тренутно у својој прилично испод верзију, ја сам прилично узбуђен да видим шта апликација ће стопа / ранга, када она заправо функционише.

Да сам Фацебоок-моје уши би перкинг до праву у вези сада. Само саиин. '



Няма коментари:

Публикуване на коментар