сряда, 20 юли 2011 г.

КЛИПСЦХ је Аеродром омогућени Галерија Г17 ваздуха вољи уши без жица за $ 530

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/20/klipschs-airplay-enabled-gallery-g-17-air-pleases-ears-sans-cor/:
Не, то није неки огроман Кинецт КИРФ . Оно што гледате је Клипсцх најновије Соундбар, Галерија Г-17 ваздуха. Мислите да ТО НИЈЕ познато? Ако ћете сећате, назад на ЦЕС-у је био познат као Галерија студио - најмања од три Аеродром омогућен систем звучника компаније нам омогућавају демонстрацију на ЦЕС-у . Иако није потпуно нов, своју пуну спецификације су откривена и њену цену поново вампед од $ 400 до $ 530 мало спендиер. Би-појачан Стерео опрема карактеристике четири појединачно погон возачи који имају за циљ да испоручи звука пуног опсега преко два Трацтрик-рогати .75 инча високотонци (10 вати сваки), и дуал 2.5-инчни, 20 вати вуфера. Иако су вероватно ћете бити стриминг музике преко ВиФи са иДевицес или иТунес јединице опремљене УСБ и 3.5мм улаз би требало да сте икада желели да плуг-ин, директно или сок-уп батерија. Ту је ултра танак роштиљ-крпом магнетним причвршћено на предњој, репродукција и моћи тастера са стране, а такође долази са даљинским. Сам систем се налази на врху каљеног стакла базе, али ако је простор премија се може монтирати на зид. Г-17 је постављен да се ослободи ове јесени, али ако уши су већ пецкање ћете наћи у наставку више информација у извору везу.

КЛИПСЦХ је Аеродром омогућени Галерија Г17 ваздуха вољи уши без жица за $ 530 је првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 20 Јул 2011 04:32:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор КЛИПСЦХ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар