сряда, 20 юли 2011 г.

Сонос игра: 3 компактни стримовање медија Хи-Фи добија званичник за $ 299, идемо уши-у

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/20/dnp-sonos-play-3-compact-streaming-media-hi-fi-gets-official-for/:
Сонос Играј: 3
Шансе су да већ видели Сонос игра: 3 захваљујући леактацулар ствар зовемо Интернет. Сада мали стриминг Хи-Фи систем је званични и спремна да почне Сјајан да сјајним новим Спотифи налога које сте управо је постигао широм ваш дом. Унутар релативно компактан шасије је трио дигиталних возача, један високотонац и два средњег домета, као и три Класа-Д дигиталним ампера. За разлику од свог старијег брата, који је ребрандед игра: 5 (уместо С5 ), нема активни субвоофер на броду, али не спортска пасивни бас "радијатор", који додаје изненађујуће количине дубину овог малог звучника полици. $ 299 Стреамер захтева мост ($ 49) да се заиста избаце џемови, али, када сте добили основни систем на свом месту, можете да напада на додатне игра: 3с, па чак и комбинује их као стерео пар за боље раздвајање тих свих важно леви и десни канал. Постоји чак и акцелерометар уграђен у који се аутоматски пребацује од стандардних до моно и подешавања ЕК подешавања када је звучник укључен њеној страни. Ми само провео кратак период времена са игра: 3, али је изненађујуће и гласно јасно чак и при комшија-досадних књига - мада, ми смо резервисање правоснажне пресуде док наша јединица преглед појави. У међувремену, погледајте галерије и ПР-доле.

Наставити читање Сонос игра: 3 компактни стримовање медија Хи-Фи добија званичник за $ 299, идемо уши-у

Сонос игра: 3 компактни стримовање медија Хи-Фи добија званичник за $ 299, идемо уши-на првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 20 Јул 2011 03:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар