четвъртък, 7 юли 2011 г.

БлуеАнт гране из Блуетоотх-а, ставља своје жичне слушалице загрљају за унапред наручити

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/06/blueant-branches-out-from-bluetooth-puts-its-wired-embrace-head/:
Претпоставимо да је то не сваке компаније која може улог своју репутацију на Блуетоотх слушалице сами. БлуеАнт , бренд познат по својим гласом контролисану функцију слушалице, се спрема да брод слушалице од жичане убеђивања. Оно што горе видите је прихвате, пар удобан изгледа на слушалице са кожним јастучићи, интегрисани микрофон, и иПхоне компатибилан контроле које омогућавају вам да упућујете позиве и играју, паузирате и прескочите аудио записе. Има 69-инчни кабл, а долази са практична 3.5мм до 6.3мм адаптер и вестацке-кожна футрола, али углавном, ми имамо слатке место за слушалице који пута стан. Компанија не очекује да брод за неколико недеља, што вам даје мало времена да штеде до потребних 199 долара.

БлуеАнт гране из Блуетоотх-а, ставља своје жичне слушалице загрљају за унапред наручити првобитно појавио на Енгадгет он Туе, 06 Апр 2011 20:09:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор БлуеАнт | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар