четвъртък, 7 юли 2011 г.

Плишани објектив јастуци добијате кроз ноћ, Коала загрљај одобрен

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/07/plush-camera-lens-pillows-get-you-through-the-night-koala-hug-a/:
Ево нешто што можете да се склупча уз после тих дуге зиме ... Пхотосхоотс? Право из има за свакога по нешто одељење долази трио плиш играчку сочива камера - на Никон 35мм Цанон 50мм и 24-105мм сорти - чак и за најпробирљивије слободно време познавалац. Ови ручни парт руно, дио осетио креације су плодови схуттербуг-опседнути рада Плусхтограпхи и доћи "пред-загрли тим коалас да би се обезбедила максимална хуггабилити" - ми смо ваљда Оливија Њутн-Џон је био заузет. Јастуци крећу од аматера до стручњак, у складу са својим објективом типа и може да осветли ваш новчаник у износу од $ 35 - $ 65 смацкероос. Ови објективи вам неће прожимају са било магично про-фотографски вештину, али би требало да се покаже интересантан спаваће собе разговор комад .

Плишани објектив јастуци добијате кроз ноћ, Коала загрљај одобрио првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 07 Јул 2011 05:05:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | извор Плусхтограпхи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар