четвъртък, 7 юли 2011 г.

Јосх Харис заузима своје Жични Град Да Кицкстартер

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I1kVQOa9LYU/:

За протеклих годину дана, Џош Харрис, покушава да добије средства за своју Жични Град концепт . То је цровдсоурцед интернет ТВ станице где су сви гледаоци су емитери, вишеструка међусобно и Ворлд Виде Веб.

Ако ово звучи мало као документарни филм у којем живимо Јавни то је зато што Харис је била његова тема. Он је такође основао Јупитера комуникације и псеудо пре десет година, али је мало ексцентрични. Његова крајња визија за жичне Град је дивља (погледајте мој интервју с њим у односу на прошлу годину ниже). Харрис ми је једном рекао да све што је потребно је 50 милиона долара да га изгради. Предложио сам да ће можда желети да почнете са мањим, јефтинијим део да то и докаже напоље.

Сада је заузео своје идеју да Кицкстартер , где он покушава да подигне 25.000 долара да изгради То ће вероватно бити довољно за униформе, "нето пилота телевизији." и могу да му помогну да обезбеди неки новац анђела да се прави производње иде. "Што је још важније", рекао ми каже, "то је лакмус публике интерес у ствари."

У њему је први дан, пројекат је већ подигао $ 2.108. Кладим се да може да подигне целу $ 500.000 на Кицкстартер ако је хтео. То је савршен за Кицкстартер јер је врста полу-филм, пола интернет покретању.

Нећете добити било акције у Жични града за допринос, али ћете добити "привилегије зато што један од оснивача", укључујући и "дан сајбер-живе на Виред Град скуп (непреносива)," а можда и " . виред Град кадет Марамица "Ако залога $ 2.500 или више добијате:

Жични Град Службени облаче униформе, укључујући јакна, панталоне, чарапе, доњи веш, гугутка кошуља, мајица и формалне шешир. Седам дана (четири) цибер-живота на Виред Град скуп (преносиве). ПЛУС годину дана ВИП статус (укључујући и премијера капсула четвртине хотела живота), лични видео асистент и посебна овлашћења / привилегије. Плус 20.000 БоВЦ кредита.

Па, шта чекате?


Няма коментари:

Публикуване на коментар