вторник, 19 юли 2011 г.

ИТЦ патента владајуће против Аппле ће стајати, Кодак клима главом са одобравањем

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/19/itc-patent-ruling-against-apple-will-stand-kodak-nods-approving/:
Јули је обликовање да буде прилично добар месец за Кодак. Само неколико недеља након одобравања камера произвођача други ветар у току патента борби против Аппле и РИМ , ИТЦ-а донео још једну одлуку у његову корист утврди да Мај владајуће ће против Цупертино стоје. У питању је Аппле-жалба, поднета у априлу 2010, пуњење Кодак са повредом два патента на обраду слике и управљање потрошњом енергије. 12. маја, ИТЦ-Судија Роберт Роџерс оборен напад Аппле-ов, владајућа да су патенти не нарушава и да је један од њих је био неважећи. Потпуно суда је била заказана за разматрање Роџерс 'одлука касније ове године, али то неће бити дешава, сада када ИТЦ је одлучио да затвори истрага (види ПДФ испод). Кодак је разумљиво задовољан резултатом, иако његов фокус ће сада на 30. августа, када је судија управног права Очекује се да ће вагати у офанзиви на патента компаније против РИМ-и Аппле.

ИТЦ патента владајуће против Аппле ће стајати, Кодак клима главом са одобравањем је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 19 Мар 2011 05:40:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Блумберг | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар