вторник, 19 юли 2011 г.

Ардуино на бази ГВС1 Видео семплера је као уради МДК за пикелатед клипове

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/18/arduino-based-gvs1-video-sampler-is-like-a-diy-mpc-for-pixelated/:
ГВС1
Слатка милостив технологије боговима волимо Ардуино . Озбиљно, чини се готово ништа ову малу МЦУ не може да уради. Најновије стрелицу у свом дрхте од Авесоменесс је овај мали узорак , који се зове ГВС1, који може да снима, петља, пауза, и обрнуто пикелатед клипова 1 - или 1,5-битни видео у запањујућим 128 × 96 јасноће. (И, пре него што питам, нисмо баш сигурни шта пола-бит је било.) Творац, познат као Гијс он Вимео, планира да унапреди ГВС1 до 2-битни снимање у неком тренутку и ради на све неке сетове из врата у било септембру или октобру. Ако сте нестрпљиви, и да је потребно лемљење вештине, можете наћи шема и Ардуино кода на самом извору. Али, пре него што одете, обавезно погледајте одговоре на пар демо видео након паузе.

Наставити читање Ардуино заснована ГВС1 Видео семплера је као уради МДК за пикелатед клипове

Ардуино на бази ГВС1 Видео семплера је као уради МДК за пикелатед клипове првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 18 Апр 2011 21:01:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хацк дан | извор гиескес.нл | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар