четвъртък, 5 май 2011 г.

Фосилна Мета Пази вам показује где можете ставити свој пети екрана

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/fossil-meta-watch-shows-you-where-you-can-put-your-fifth-screen/:
Када је први пут приказао оригиналну иПад, Стив Џобс је говорио до "четврте екрана." Али да ли је заиста довољно четири? Ми смо значи, стварно? Да ли пети екрану стварно су били на нашем зглобовима све време? Наравно, ми смо видели доста пасти са смартватцхес , укључујући велика имена као што су Мицрософт и Сони Ерицссон , али то није зауставило компаније из покушава. Мета Погледајте свакако није Фосилна први ручни сат повезан - нити је први сат СДК - али има много предности, укључујући и Тхумбс уп од ХП . Два модела су изграђени на ЦЦ2560 Текас Инструментс Блуетоотх-платформе, која им омогућава да примате обавештења воки од смарт телефона и __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__с, тако да можете да читате е-пошту, туеетс, или Фацебоок исправке - под претпоставком да је право програмери добијају броду. А пошто нико од апликација заиста живи на сатове, они су добили чврсте трајања батерије - седам дана потпуно пуњење, према компанији. Можете унапред наручити сатови сада, или сачекајте док се званично у продаји у јулу за $ 200 Поп - уверите се да поставите подсетник на вашем Нано . Саопштење за јавност после паузе.

Наставити читање Фосилна Мете Пази вам показује где можете ставити свој пети екрана

Фосилна Мета Пази вам показује где можете ставити свој пети екрана првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 18:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Погледајте мета | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар