четвъртък, 5 май 2011 г.

ПОЛИРО хуманоидни робот може да се гради од вас, више изгледа као К-9 од Ц-3ПО

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/polyro-humanoid-robot-can-be-built-by-you-looks-more-like-k-9-t/:

То може имати ближе сличности са усправно пса него људски (погледајте те уши!), Али ПОЛИРО овде је најмање застрашујуће пример до-ит-себе робота који смо видели до сада. Нисмо ми продати на хуманоидни је име као акроним (опен соурце пријатељски робот), и упутства и окупљања фотографије су прилично погодак или промашај, али то Роллин 'Ровер дефинитивно оцене неких поена за изглед. Припремите се да се доле и прљавих са слагалице, притисните бушилица, и "сигурносна опрема," пре него што најновији додатак својој породици је спреман да се котрља по поду дневне собе на иРобот базу . Инструцтаблес је написана пуна списак за куповину, укључујући 10,1-инчни нетбоок, Рос (Бот оперативни систем), и Кинецт . Ако сте осећај храбра, јасно одређено време у распоред и простор у гаражи, након више од наслова на наш извор везу.

ПОЛИРО хуманоидни робот може да се гради од вас, више изгледа као К-9 од Ц-3ПО првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 20:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар , пластике Палс | Соурце Инструцтаблес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар