четвъртък, 5 май 2011 г.

Вхите Цастле нуди онлине наручивање, али чини да оставите развлачење за пикап

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/white-castle-offers-online-ordering-but-makes-you-leave-couch-fo/:
Да ли жуде за хамбургере, али такође желе да минимизирају своје интеракције са другим људима? Затим свој УНИЦОРН-бели витез јахања је стигао у виду нови онлине Беле замка наручивања услуга. Мисао не баш згодан као што је Домино Великој Британији само за СМС поруке наручивања , функција је ваљање до свих 400 САД локација. Сајт вам омогућава да "прилагодите врећи" Ипак, молим Вас, да такође има прилично висок (или не постоји?) Ограничења о количинама, што значи 1.000.000 Бејкона и чедар клизача ће вас вратити $ 1.190.000. То би могао да буде буг или функцију, у зависности гладни сте. Нажалост, без обзира колико је велик ваш налог и даље ћете морати да иду у заједничком хамбургер да га покупи - Испорука је и даље само лепа, леп сан. Можда они могу да партнер са МИТ-за штампање на захтев услугу.

Вхите Цастле нуди онлине наручивање, али чини да оставите развлачење за пикап првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 21:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТГ Даили | Соурце Вхите Цастле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар