четвъртък, 5 май 2011 г.

ХАРМАН КАРДОН је МАС-102 Стерео има Петите профил, луксузни изглед и подударања $ 999 цена

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/04/harman-kardons-mas-102-stereo-has-a-petite-profile-luxury-look/:
ХАРМАН КАРДОН је одступио од своје строг дизајнерског језика поводом и дошао до неке спорне естетски резултат , али је свој најновији компактни стерео систем спортске чиста и класична линија за које Х К познат. Наравно, изглед није све, тако да МАС-102 слинге песама у вашем лобање коришћењем два канала 65В појачало, пет-инчни средином бас драјвера, а од једног инча вавегуидед Доме високотонцима. МАС-102 такође има два УСБ порта за приступ дигиталну музику и грамофонски улаз за оне који воле порекло песме из старе школе грамофона. То није све Сониц блаженство, међутим, као опциони Доцк (продаје се одвојено) је потребно да се повежете иДевице по вашем избору. То је очигледан пропуст за стерео који кошта нешто мање од Гранд - али праста то мана треба да буде лак за образац-преко-функције гомиле. Више информација може се наћи у ПР, након паузе.

Наставити читање Харман Кардон је МАС-102 Стерео има Петите профил, луксузни изглед и подударања $ 999 цена

ХАРМАН КАРДОН је МАС-102 Стерео има Петите профил, луксузни изглед и подударања $ 999 цена ознаку првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 04 Маи 2011 22:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Харман Кардон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар