събота, 25 декември 2010 г.

Toyota изглежда да стартира два нови модела Prius в Детройт, един е загадка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/25/toyota-looks-set-to-launch-two-new-prius-models-in-detroit-one/:
Toyota изглежда да стартира два нови модела Prius в Детройт, един е загадка
Това е огън залог сигурни, че Toyota ще представи и изправен Prius MPV на Северноамериканското международно автомобилно изложение в няколко седмици, доста по-просторен и практически версия на хибрида, че наистина започна всичко. И, разбира се, Plug-in за модел, който изпитва през октомври ще бъде със сигурност разклащането на земята. Сега чувам, че друга като на все още неиздадени Prius ще бъде на показ, просто по-нататък "Prius концепция за автомобил." Концепцията автомобили, разбира се варират от обикновени неща за луд, и като се знае Toyota сме се познае, това ще категорично залегнала в горната категория. Само едно и също се надяваме за една гума, натрошаване, slalam-хранене, RWD хибрид Prius Supra модел. Ние ще бъдем там в Детройт, когато представи се случва и ние със сигурност ще донесе някои тъкани да се обърше нашите сълзи на разочарование.

Продължавам четене Toyota изглежда готов да започне два нови модела Prius в Детройт, един е загадка

Toyota изглежда да стартира два нови модела Prius в Детройт, един е загадка първоначално се появи на Engadget на Съб, 25-ти Декември 2010 година 08:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар