събота, 25 декември 2010 г.

T-Mobile 4G мобилни Точка извежда на учтивост FCC на ZTE

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/24/t-mobile-4g-mobile-hotspot-shows-up-in-fcc-courtesy-of-zte/:
Запомни тези слухове по-рано тази седмица, че T-Mobile е най-накрая готви да постави началото на мобилни гореща точка или две? Виждайки колко е Verizon, AT & T и Sprint са всички го направи, то със сигурност има смисъл - особено с този ултрамодерен 21Mbps HSPA + мрежа на T-Mobile има става - и разбира се, ние сме вече има конкретни доказателства за единица продукция в Федералната комисия по комуникациите на база данни. В MF61 от китайския производител ZTE е доста ясно обозначена с "T-Mobile 4G мобилни Точка" вътре ... Така че да, има си пушенето пистолет. Конфиденциалност ни пречи да видим на потребителя ръководство на или снимка на това нещо, но от малкото, което можем да видим, изглежда, че ще свършим със заоблено единица не за разлика от вариант на Novatel MiFi на AT & T и редица европейски превозвачи . Наистина, все пак, няма значение как изглежда - стига да се побира в джоба и взривове високоскоростен пренос на данни до няколко WiFi свързани устройства на нашия избор, това е всичко, което трябва.

T-Mobile 4G мобилни Точка извежда на любезното съдействие на FCC ZTE първоначално се появи на Engadget на Чет, 24-ти декември 2010 година 18:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар