събота, 25 декември 2010 г.

Рева на текст-към-презареждане електрически ролки кола до застой на САЩ

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/25/revas-text-to-recharge-electric-car-rolls-to-a-standstill-the-u/:
Помнете електрическа кола с гениални кука на резервната батерия, която може да бъде достигната само в случай на извънредна ситуация с изпращането на текстови съобщения или повикване колата производителя? Е, изглежда, че проектът е с малко проблеми при получаване от земята в България, въпреки че шокиращо няма нищо общо с това водеща функция. Както разказва историята, парвеню Бенън Автомобили подписва договор с производителя на автомобила, индийската Reva Electric Car Company, който го даде на изключителна лицензия за производство и продажба на автомобили в САЩ, но Бенън сега твърди, че Рива счупи си споразумения и казва, че е останал с друг избор, освен да предприеме съдебни действия. Лошо замислен функция настрана, дялове в делото са доста високи, като Бенън Автомобили действително е създадена с единствената цел за привеждане на Рива електрическа кола в САЩ, и тя се надяваше да донесе най-много 250 работни места за Onondaga County, Ню Йорк.

Рева на текст-към-презареждане електрически ролки кола до застой на САЩ първоначално се появи на Engadget на Съб, 25-ти декември 2010 г 00:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Syracuse.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар