събота, 15 октомври 2011 г.

Сони стиче право да Стив Џобс биографски филм, ми размишљати могуће исходе

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CCegXfQGEUg/sony-acquires-rights-to-steve-jobs-biopic.ars:

Према извештајима , компаније Сони Пицтурес је стекао филмска права на предстојећем Стив биографију Послови Валтер Исаацсон. Биографију, требало да буде објављен у форми књиге нешто мање од две недеље, је написана уз сарадњу са Стеве Јобс. То ће бити дефинитиван рачун живота Послови ", ако је недавно објавио изводи било какве индикације њеног квалитета. Али чак и највећи згодан књиге обично притиснута од стране сребро екран и можемо само да претпоставимо Сони ће проценити колико је књига примљена од писмен јавности пре него што одлучите да ли и како да наставите.

Није ни чудо, онда, да нема других информација у вези са Сони стварне планове за своје ново стечена права. Мало је вероватно да је Сони је заинтересована за поновно писање историје, иако компанија сигурно осетила убод злогласног тврде Послови "који Блу-раи је" кесу повређен. " Оливер Стоун би вероватно учинити нешто да се помогне, Сер Чарлс.

Мислимо да је само спортска да помогне СОНИ напоље, и желели бисмо да вас позовемо да помогне. Сви знају како се праве филмове у Холивуду: можете одабрати нешто старо који је некада био популаран, а ви га отму. Дакле, у том духу, да чујем ваш најбољи рециклираних терена забаве!

Наравно, Арс Тецхница воли историјске, драматичан серије. Гле!

Ја, ИОБСИУС

Рођен у млин за нове, глобалне Компјутери ратовима, Стефанус Иобсиус је по свему судећи осуђен на пропаст. Болестан спреман за салу за састанке, Иобсиус би опстали заповедан лидера и претњама током година, преживели чистке наредио Биллбериус Гејтс, Нерон Скали, па чак и Деллигула. Када се ругали као вечни дете опседнути само са играчкама, ИОБСУИС би се појављивао као најмоћнијег човека у царству, влада над највећим грудима од злата икада.

Ми ћемо бити наглашавајући наших омиљених из дискусије нит.

Да бисте добили сте га почели, овде су неке идеје које смо имали отишли ​​нигде, јер ручак појавио:

Нема земље за Беж рачунаре

Апплецаре Редемптион

Килл Билл, вол. 3

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар