събота, 15 октомври 2011 г.

Тагстанд Подиже $ 1.1 милиона које вам помажу да НФЦ-Мејнстрим

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/-xQyvHd-LdY/:
tagstandlogo

Нови иПхоне можда неће имати, али следећи ће вероватно - и то је све више опште на Андроид и друге смартпхоне платформи подједнако.

Да, Неар Фиелд Цоммуницатион (НФЦ за кратко), коначно почиње да се пробије у руке потрошача. И ЈК подржава компанију Тагстанд тражи да помогне програмерима да искористе технологију, омогућавајући им (и брендова) све алатке и специјалне, НФЦ опремљена налепницама које су им потребне.

Данас ЈК подржавају компаније, који смо први покривена у августу, најављује да је подигао $ 1.1 милиона финансирање округли која обухвата велики број значајних анђела. Комплетну листу: Јуриј Милнер, СВ Анђео, поморске Равикант, Пол Буцххеит, Јаел Схазеер, Кристина Бродбецк, Ананда Агаравала , Мајк Беролзхеимер, Би партнери, свакодневних подухватима, Теец (кинески анђео мреже), Ваизра Инвестиције (израелски фонд), Деан Смитх , Кристофер Мортон, и Ананд Сваминатхан.

У овом тренутку Тагстанд је каталог обухвата различите НФЦ омогућен налепнице за различите случајева употребе (на отвореном налепнице, налепнице да ћете отказати мешање тако да они раде на металне површине, итд) и НФЦ читач / писаца. Када на терену, ових налепница се може управљати из веб засновани контролни панел.

Суоснивач Кулвеер Таггар каже да је компанија, која је већ генерисање пет фигура приходе сваког месеца, је видевши посебно велики раст у тзв "паметних-плаката", у малопродаји и оглашавањем. У овом тренутку постоје различита 20.000 налепница на терену, а та бројка расте око 50% месечно од месец дана. Можда је још важније, ангажовање на сваком од ових ознака се повећава три пута сваког месеца (другим речима, више људи користе НФЦ).

Већи део овог раста је међународни, где НФЦ је јаче присуство - на пример, Тагстанд сарађивао са Адсхел да покрене највеће НФЦ кампања у Аустралији ланац супермаркета под називом Цолес, који има 50 објеката у Мелбурну). И Таггар каже да САД почиње да покупи паре у смислу НФЦ јастука.

Шире гледано, Таггар каже да све већи број НФЦ омогућене телефоне (можете видети списак овде ) доприноси општем порасту интересовања од програмера. Трећина НФЦ-компаније наређења долазе из предузећа, а две трећине су из инжењера и хобисте заинтересовани за експериментисање са технологијом.


Няма коментари:

Публикуване на коментар