вторник, 18 октомври 2011 г.

У фокусу: иПхоне 4С: Сири-оусли гладак, брз смарт телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/7MSQwswH9UA/iphone-4s-a-siri-ously-slick-speedy-smartphone.ars:

Нови иПхоне 4С је овде, мада можда не знате на први поглед. Као прелаз од иПхоне 3Г на 3ГС у 2009, промене од иПхоне-4 до 4С није козметичке један. Јабука Чини се да што навику наизменично између великих козметичких промена и велике унутрашње промене када је реч о иПхоне-хардвер, а то је дефинитивно "интерне промене" врста године. Али, то је оно што је унутра да броји, зар не?

ИПхоне 4С је сада једини уређај који долази са оним што Аппле описује као глас активира виртуелни лични асистент зове Сири. ИПхоне 4С такође поседује потпуно редизајниран антену која ће Аппле тврди да драстично побољшају квалитет позива и брзине преноса података преко иПхоне-4. А иПхоне 4С долази са новим А5 процесор представљен у иПад 2 раније ове године, дајући му перформансе унапређења у односу на свог претходника. Чак уграђене камере добила неке лепе спецификације испупчења.

Ово су најважнији нове елементе за иПхоне 4С, а они шта ћемо се фокусирати на у овом прегледу. Ако желите да прочитате више о основним иПхоне 4 дизајна, можете да прочитате нашу темељну ревизију од 2010 . А ако желите да сазнате све о новим функцијама које долазе са иОС 5 који ради на разним Аппле хардвера имамо преглед за то, превише ! Али сада, време је да се фокусира на главне нове карактеристике иПхоне-4С.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар