вторник, 1 ноември 2011 г.

ЕА проценама 5 милиона примерака Баттлефиелд 3 продата, каже стабилности питања решавају

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OFuFoyEDQYQ/ea-estimates-5mm-copies-of-battlefield-3-sold-claims-stability-issues-solved.ars:

Прошле недеље је Баттлефиелд 3 лансирање имао своје јаке и слабе тачке, са неба високе заинтересованости потрошача, али стабилност проблеми који оптерећују многе играче . ЕА је најавила да је игра је продао око 5 милиона примерака широм света у првој недељи доступности. То је велики успех било које метричких, иако смо радознали о подељена у продаји између конзоле и ПЦ верзије игре.

Поред тога, ЕА тврди да су проблеми са стабилности игре у великој мери решен. "Ми смо срећни да извештај који смо имали велики викенд са сервером стабилност на око 98,9 одсто, док неки играчи доживели повремених испада онлине сервиса због великог обима, интерне процене показују да сервери и услуга стабилизован, обезбеђујући да играчи су повезани и уживање. игру ", рекао је предузеће Арс. "Са посвећеност да подржи игре као софтверски сервис, ЕА је слушање потрошача повратну информацију и прави дневна ажурирања и побољшања како би се обезбедило оптимално онлине искуство за све."

Потражња за игру премашио компаније "најбоља очекивања" излази из бета, и ЕА наводи да су они проналазе нове начине да "оптимизације и побољшања" перформансе игре сада када систем ради под пуним оптерећењем.

Играм сваке ноћи од лансирања најмање сат времена, а стабилност свакако изгледа да су знатно побољшани. Ми смо заинтересовани за ваша искуства, као и. Игра је сада бонафиде хит и уз Назад на Карканд експанзији пуштања у децембру, игра је сигурно да су ноге иде у сезони годишњих одмора.

Прочитајте коментаре на овај чланак


Няма коментари:

Публикуване на коментар